Workshops

Naast ons vaste lesrooster, organiseren we regelmatig workshops en evenementen. Onze studio is dé plek voor verdiepende yogaworkshops en lessen in Thaise Yoga massage! We nodigen we regelmatig gastdocenten uit, een greep uit het programma van het afgelopen jaar: een ademcirkel, een Yoga Nidra les en een Acroyoga workshop!

Wil je op de hoogte gehouden worden van workshops, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of houdt onze facebook en instagram account in de gaten.

Yin en klank met Nancy en Gerrit

Yin en klank met Nancy en Gerrit

14 april 2023    
19:00 - 21:30
Een heerlijke XXL yin yoga workshop waarbij Nancy Landman je meeneemt op reis naar binnen. Gerrit Snellenburg zorgt voor een bedding van klank met zijn tal van authentieke en antieke Tibetaanse klankschalen, gong en diverse andere tribal instrumenten.
Workshop Yin yoga met live Harp muziek

Workshop Yin yoga met live Harp muziek

23 april 2023    
13:30 - 16:30
Jeannet en Femke komen terug voor een workshop Yin yoga met live Harpmuziek en zang op 23 april in de Yogatuin Deventer!
Yin en Adem met Martijn en Sonja

Yin en Adem met Martijn en Sonja

26 mei 2023    
19:00 - 22:00
Yin en Adem. 'je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt.' De ademcirkel wordt gebruikt als een brug tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. Martijn neemt ruim de tijd om uit te leggen wat een ademcirkel is en wat je kunt verwachten. We starten met een Yin yoga sessie verzorgd door Sonja en gaan daarna verder met een ademcirkel. Na de ademcirkel is er nog ruimte om na te voelen en na te praten.
Yin en Klank met Nancy en Gerrit

Yin en Klank met Nancy en Gerrit

30 juni 2023    
19:00 - 21:30
Ze komen weer terug, Nancy en Gerrit. Een heerlijke XXL yin yoga workshop waarbij Nancy Landman je meeneemt op reis naar binnen. Gerrit Snellenburg zorgt voor een bedding van klank met zijn tal van authentieke en antieke Tibetaanse klankschalen, gong en diverse andere tribal instrumenten.