Massage

Yoga Massage Deventer

Dé plek voor ontspannende en diepgaande massages in Deventer!

In een Yoga Massage wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis door je lichaam. Je wordt op een liefdevolle meegenomen naar de plekken waar spanning zit, en vervolgens krijgt je lichaam de kans om los te laten. Je zal steeds dieper kunnen ontspannen en je gedachten volledig hun beloop laten. Energie gaat weer stromen en je lijf voelt lichter en prettiger aan. Een Yoga massage van Selle is een ervaring die je niet snel vergeet, en een echte reset! Ook bij klachten kan een massage verlichting geven.

De massages die Selle geeft, stammen af van Thaise Massages, maar hebben veel invloed vanuit de Yoga en Ostheopathie. Kenmerkend is dat er niet alleen wordt gewerkt met druk, maar ook met rek, beweging en stiltes. De massage kan stevig zijn waar nodig, maar altijd respectvol ten opzichte van de mogelijkheden én beperkingen van jouw lichaam.

Een massage is een fantastisch cadeau, voor jezelf, of om te geven aan iemand anders.

Ook tijdens je zwangerschap ben je welkom voor een massage.

Massages

Ook verkrijgbaar als cadeaubon

Special: Massage voor nieuwe moeders

Een massage voor deze speciale en intensieve periode in je leven! Als kersverse moeder heb je een massage wellicht hard nodig, maar het is niet altijd makkelijk om er de tijd en ruimte voor te vinden.

Voor deze massage kom ik bij jou thuis, je baby blijft gewoon in de buurt. Waar jij wil: misschien slaapt hij/zij in bed, wellicht neem je hem/haar bij je op de massagemat. Je kan je baby aan de aan borst leggen wanneer nodig, of tussendoor de fles geven. We maken ruimte voor wat jullie samen het meeste ontspanning geeft! Voor deze massage trek ik 2,5 uur uit, de massage zelf duurt meestal tussen de 1 en 2 uur.

Je kan deze massage boeken als je in de buurt van Deventer woont (binnen 30 minuten te bereiken met de auto vanuit Deventer)

Prijs: €120,- plus een reiskostenvergoeding als je buiten Deventer woont.  Neem voor het boeken van deze massage even contact op met Selle: 0618368464 (sms of Whatsapp mag ook) of stuur een email.

Ik heb thaise massages in thailand en nederland gehad, maar die van Selle zijn het beste! Met veel rust en aandacht gaat ze je hele lichaam bij langs. Het is moeilijk om de hele tijd je ogen dicht te houden want het voelt soms zo speciaal dat je even wilt spieken: dit voelt zoo goed, hoe doet ze dat?!

Els

Bedankt voor de heerlijke massage.

Ik heb er heel veel baat bij en sta nog dichter bij mijn lijf. Ik voel het verschil steeds beter wanneer ik spanning, stress (fysiek of emotioneel), maar ook blijdschap ervaar.

You do a fantastic job!

Maria