Massage

Yoga Massage Deventer

Dé plek voor ontspannende en diepgaande massages in Deventer!

In een Yoga Massage wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis door je lichaam. Je wordt op een liefdevolle meegenomen naar de plekken waar spanning zit, en vervolgens krijgt je lichaam de kans om los te laten. Je zal steeds dieper kunnen ontspannen en je gedachten volledig hun beloop laten. Energie gaat weer stromen en je lijf voelt lichter en prettiger aan. Een Yoga massage van Selle is een ervaring die je niet snel vergeet, en een echte reset! Ook bij klachten kan een massage verlichting geven.

De massages die Selle geeft, zijn in essentie van Thaise Yoga Massages, maar hebben veel invloed vanuit de Yoga en Ostheopathie. Kenmerkend is dat er niet alleen wordt gewerkt met druk, maar ook met rek, beweging en stiltes. De massage kan stevig zijn waar nodig, maar altijd respectvol ten opzichte van de mogelijkheden én beperkingen van jouw lichaam.

Een massage is een fantastisch cadeau, voor jezelf, of om te geven aan iemand anders.

Ook tijdens je zwangerschap ben je welkom voor een massage.

Een massage kost €85,- en duurt 1,5 uur.

Ik heb thaise massages in thailand en nederland gehad, maar die van Selle zijn het beste! Met veel rust en aandacht gaat ze je hele lichaam bij langs. Het is moeilijk om de hele tijd je ogen dicht te houden want het voelt soms zo speciaal dat je even wilt spieken: dit voelt zoo goed, hoe doet ze dat?!

Els

Bedankt voor de heerlijke massage.

Ik heb er heel veel baat bij en sta nog dichter bij mijn lijf. Ik voel het verschil steeds beter wanneer ik spanning, stress (fysiek of emotioneel), maar ook blijdschap ervaar.

You do a fantastic job!

Maria