Reviews

“Yogatuin heeft goede yogalessen in een fijne sfeer, van harte aanbevolen.”

Annelien

Ik geef de lessen van de Yogatuin 5 sterren, omdat ik merk dat mijn lijf weer langzaam begint te voelen zoals het zo was. In de les ondersteunt zij daarbij op rustige wijze. En schetst wat je kan ervaren en voelen. Dat helpt om inzicht te krijgen in mijn lijf en hoe het voelt. Ik voel mij hierdoor meer mens.

Dorien

Sonja heeft een heel prettige stem, weet precies waar ze het over heeft en leidt je er soepeltjes doorheen zonder een woord te veel, maar net precies weet ze te verwoorden wat je op dat moment nodig hebt. Grote klasse.

Jannah Wijffels

Bij Sonja en Selle voel ik mij altijd in heel goede handen. Vol vertrouwen geef ik mij over aan hun lessen. Telkens kom ik er gelouterd vandaan. Heerlijk.

Katja Pronk

“De lessen van de Yogatuin zijn voor mij voedsel voor lichaam en geest. Naast de fijne oefeningen, begeleid met aandacht voor bijna elk spiertje betrokken bij de oefening, is er ook aandacht voor wat de oefening behelst, in analogie naar het dagelijks leven. Hoe je omgaat met de pijn, de stretch of soms het (on)gemak bij de oefening, wordt met Sonja’s fijne stem begeleid, als ware het een levensles.”

Eric