Yogadriedaagse met Sonja en Selle

Wanneer

14 juli 2023 - 16 juli 2023    
09:30 - 14:00

Evenement type

Drie ochtenden yoga, gevolgd door een overheerlijke lunch! We combineren in deze workshop het beste van de Yin én de Critical Alignment Yoga.

Programma:
9.30 – 10.30 Yin Yoga
10.30 – 10.45 Pauze
10.45 – 12.15 Critical Alignment Yoga (Flow)
12.30 – +/- 14.00 Lunch

We doen deze drie dagen een heerlijke yoga-flow. We beginnen de dag met een rustige Yin les, de ontspanning en aandachtspunten uit deze les neem je mee naar de actievere houdingen van de flow-serie. Het doel van een flow is om in een meditatieve staat te komen zodat je ontspanning kan ervaren bínnen de beweging. Daarnaast warm je ook op tijdens de les en worden daardoor gebieden in je lijf die moeilijk bereikbaar zijn, ineens wél toegankelijk. Ook is het vaak fijn om een flow serie mee naar huis te nemen, want dan heb je een serie oefeningen die je thuis kan doen! We sluiten de dag af met een heerlijke gezonde lunch, zodat je helemaal ontspannen en voldaan weer naar huis gaat!

Docenten
Selle en Sonja wisselen elkaar af met het lesgeven. Elke dag geeft één van beide de Flow les, terwijl de ander de Yin les geeft en de lunch voorbereidt. Beide hebben uitgebreide ervaring met lesgeven en in de keuken 🙂

Lunch
De lunch is vegetarisch en biologisch, met zoveel mogelijk streekproducten.

Voor wie?
Het niveau van de lessen is hetzelfde als van de gewone Yin en Critical Alignment lessen. Je hebt geen specifieke ervaring nodig, iedereen kan meedoen!

Kosten
Early bird prijs (opgeven t/m 18 juni): €135,-
Normale prijs (na 18 juni): €155,-
Als er nog plekjes over zijn, kan je je na 18 juni ook opgeven voor één of twee dagen. Neem daarvoor contact met ons op per email. Kosten voor een losse dag: €55,-

Maximaal aantal deelnemers: 10

Geef je op via Momoyoga