Yin en Adem met Martijn en Sonja

Wanneer

26 mei 2023    
19:00 - 22:00

Evenement type

Op veler verzoek komt Martijn weer een ademcirkel sessie geven! En dat vinden we niet zo gek, het is een bijzondere ervaring.

Maar wat is dat eigenlijk, Adem? Zo eenvoudig en toch zo lastig. Als het goed is gaat het automatisch maar wat krijg ik vaak de opmerking in mijn praktijk “ik haal op een verkeerde manier adem”. Het is niet een verkeerde manier van ademhalen maar de manier welke past hoe je het leven beleeft op dit moment; je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt. je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt.

De keuzes die we maken in het dagelijks leven, de processen die in ons lichaam plaatsvinden worden voor het grootste gedeelte onbewust aangestuurd. Volgens sommige wel tot 95% van wat we doen is onbewust. Het onderbewuste is op de achtergrond bezig met allemaal patronen die zijn opgebouwd in de afgelopen jaren. Meestal hebben deze patronen op het moment dat deze worden gemaakt een functie. Later in het leven verdwijnt deze functie maar lopen de onbewuste patronen nog steeds mee op de achtergrond. Je krijgt het gevoel steeds in dezelfde cirkels rond te lopen.

De ademcirkel wordt gebruikt als een brug tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. Contact maken zonder woorden en uitleg met die patronen in het onderbewustzijn. Dan kan het zomaar dat deze patronen losgelaten kunnen worden of worden verzacht.

Programma: Martijn neemt ruim de tijd om uit te leggen wat een ademcirkel is en wat je kunt verwachten. We starten met een Yin yoga sessie verzorgd door Sonja en gaan daarna verder met een ademcirkel. Na de ademcirkel is er nog ruimte om na te voelen en na te praten.

Wie is Martijn van der Windt? Ik ken Martijn als Yin yoga docent, maar hij is ook ademcoach en trainer in de Wim Hof methode en Beweeganalist. Meer weten? Kijk eens op beweeganalist.nl En neem gerust contact op als je vragen hebt.

Kosten 65 euro. Boek hier.