XXL Workshop yin yoga en klank met Nancy Landman en Gerrit Snellenburg

Wanneer

22 januari 2023    
13:30 - 16:30

Evenement type

Een heerlijke XXL yin yoga workshop waarbij Nancy Landman je meeneemt op reis naar binnen. Gerrit Snellenburg zorgt voor een bedding van klank met zijn tal van authentieke en antieke Tibetaanse klankschalen, gong en diverse andere tribal instrumenten. De trillingen van o.a. klankschalen werken diep door op lichaam en geest. De boventoon-rijke klanken bevatten specifieke eigenschappen die je energetisch veld opschonen. Samen met de verstillende yin yoga houdingen zorgt dit voor een vrijere energiestroming in jou. Er zal veel aandacht zijn voor het individu door diverse instrumenten op korte afstand van het lichaam te bespelen. Hierdoor worden de verschillende yoga houdingen ondersteund en de werking versterkt. Je geest komt tot rust en je kunt dieper zakken in jezelf. Hierdoor voel je je meer ontspannen, vitaal en gevoed!

Nancy Landman biedt vanuit haar praktijk Anahata Yoga & Wellness o.a. yogalessen, mindfulness en wandel/natuurcoaching. Ze laat jou op een uitnodigende en rustige manier, jezelf ont-moeten.Meer informatie: www.anahatazwolle.nl
Gerrit Snellenburg van Klankresonantie Zwolle (www.klankresonantie.nl) is klankschaal masseur, Sjamanistisch practitioner en organisator van mindfulness events.

kosten 35 euro

Boek hier