Thaise Yoga Massage les

Wanneer

13 februari 2022    
13:30 - 16:30

Evenement type

In deze les leer je hoe je een Thaise Yoga Massage geeft.

Thaise Yoga Massage heeft zijn oorsprong in het boeddhisme, wat betekent dat niet alleen de ontvanger, maar ook de géver zoekt naar een meditatief bewustzijn. Zodat uiteindelijk beide kunnen ontspannen en genieten!

Je leert in deze les eenvoudige technieken, die makkelijk zijn om uit te voeren, maar tegelijkertijd fantastisch voelen. Er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke aanwijzingen.

Een Thaise Massage les komt altijd met een speciale en super ontspannen sfeer. Een ideale manier om tot rust te komen en energie op te laden in deze donkere dagen.

We vragen je om voordat je komt een Corona (zelf)test te doen. Ook werk je in de les maar met één persoon, om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Je kan samen met een vriend of vriendin komen, maar dat hoeft niet.Verder is iedereen welkom, je hebt geen ervaring nodig!

Kosten voor de workshop zijn €25 of twee strippen van je strippenkaart! Als je van die laatste optie gebruik wil maken stuur ons even een mailtje: info@yogatuin.nl