Ademcirkel met Martijn van der Windt

Wanneer

13 november 2022    
10:00 - 13:00

Evenement type

Wie is Martijn van der Windt?
Ik ken Martijn als Yin yoga docent, maar hij is ook ademcoach en trainer in de Wim Hof methode en Beweeganalist. Niet zo lang geleden maakte ik een ademcirkel mee onder leiding van Martijn en ben daar zo door geinspireerd, dat ik Martijn heb gevraagd om ook in de Yogatuin een Ademcirkel te komen geven.

Wat is dat eigenlijk een ademcirkel? Martijn vertelt:

Adem,

Zo eenvoudig en toch zo lastig. Als het goed is gaat het automatisch maar wat krijg ik vaak de opmerking in mijn praktijk “ik haal op een verkeerde manier adem”.

Het is niet een verkeerde manier van ademhalen maar de manier welke past hoe je het leven beleeft op dit moment; je ademt zoals je leeft en je leeft zoals je ademt.

De keuzes die we maken in het dagelijks leven, de processen die in ons lichaam plaatsvinden worden voor het grootste gedeelte onbewust aangestuurd. Volgens sommige wel tot 95% van wat we doen is onbewust.

Het onderbewuste is op de achtergrond bezig met allemaal patronen die zijn opgebouwd in de afgelopen jaren. Meestal hebben deze patronen op het moment dat deze worden gemaakt een functie. Later in het leven verdwijnt deze functie maar lopen de onbewuste patronen nog steeds mee op de achtergrond. Je krijgt het gevoel steeds in dezelfde cirkels rond te lopen.

De ademcirkel wordt gebruikt als een brug tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn. Contact maken zonder woorden en uitleg met die patronen in het onderbewustzijn. Dan kan het zomaar dat deze patronen losgelaten kunnen worden of worden verzacht.

Programma: We starten met Yin yoga en gaan daarna verder met een ademcirkel. Na de ademcirkel is er nog ruimte om na te voelen en na te praten.

Kosten 50 euro.

Meer weten over Martijn of over een ademcirkel? Kijk eens op de site van Martijn: www.beweeganalist.nl

En neem gerust contact op als je vragen hebt.

Minimaal aantal deelnemers 5.

Voor meer info en boeken, kijk hier