Acroyoga (voor volwassenen)!

Wanneer

21 april 2024    
13:30 - 16:30

Evenement type

Selle en Sonja geven samen drie lessen Acroyoga voor volwassenen (die van spelen houden)!

AcroYoga verbindt de mindfulness van yoga, het samenwerken uit de acrobatiek en de liefdevolle aanraking van Thaise massage. AcroYoga gaat over vertrouwen, speelsheid en verbondenheid.

Bij Acroyoga doe je yoga niet alleen, maar samen! We beginnen de workshop met een warming up van partner yoga: rustig de tijd om te wennen aan het elkaar aanraken en samenwerken. Vervolgens zullen we je inleiden in dat waar je Acroyoga misschien van kent: het vliegen! Dit gaat over vertrouwen (geven), communiceren maar vooral: plezier! Maak je geen zorgen, je hoeft niet heel sterk of heel lenig te zijn voor Acroyoga, met de juiste techniek kan je al heel veel. Tenslotte sluiten we de middag af met een kleine sessie Thaise Yoga Massage, zodat je helemaal ontspannen naar huis gaat.

Volg je alledrie de workshops dan ken je de eerste beginselen en principes van Acroyoga en kan je zelf verder aan de slag. Het plan is om vanuit de Yogatuin vervolgens ‘acroyoga jams’ te organiseren, in de studio of in de zomer: buiten! Bij een jam wordt er geen formele les gegeven, maar kan je zelf oefenen en spelen :).

Data:
21 april, 26 mei en 30 juni van 13.30 tot 16.30

Prijs:
Eén workshop meedoen: €35-, alledrie de workshops meedoen: €75,-

Boek hier