Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga massage is anders dan andere massages, omdat er niet alleen gewerkt wordt met druk, maar ook met rek, beweging en stiltes. Het maakt het een ervaring die je niet snel vergeet: je wordt meegenomen op een ontdekkingsreis door je lichaam. Gewrichten die vastzitten komen weer in beweging, ze worden weer beter doorbloedt en energie gaat weer stromen. Maar vooral is het een moment van volledige ontspanning, voor zowel je lichaam als geest. Kortom: een echte reset!

Thaise massage heeft soms de naam dat het hardhandig is, maar mijn massage stijl heeft invloeden vanuit de yoga en osteopathie. Het kan stevig zijn waar nodig, maar altijd respectvol ten opzichte van de mogelijkheden van jouw lichaam.

Een massage is een fantastisch cadeau, voor jezelf, of om te geven aan iemand anders.

Prijzen

Ik heb thaise massages in thailand en nederland gehad, maar die van Selle zijn het beste! Met veel rust en aandacht gaat ze je hele lichaam bij langs. Het is moeilijk om de hele tijd je ogen dicht te houden want het voelt soms zo speciaal dat je even wilt spieken: dit voelt zoo goed, hoe doet ze dat?!

Els